Logo Het Stadscafe ApeldoornDe eerste informele bijeenkomst was er ook al; zondagavond kwam een aantal van de optanten bijeen om wat te drinken, kennis te maken en vooral om kennis en beleving met elkaar te delen.

Te merken is dat we veel overeenkomen; allemaal gaan we voor een eigen gekozen vrijstaand huis op een redelijk ruim kavel in de gasloze wijk Zonnehoeve. Maar er zijn natuurlijk ook verschillen; in gewenste stijl van woning en ook hoe ver we al zijn in het traject van ontwerp en het geven van opdracht tot starten van de bouw.

Een ander van de groep heeft het initiatief genomen om bij een bedrijf een offerte op te vragen voor sondering bij meerdere kavels. Handig om de vaste kosten zoals het voorrijden te kunnen delen. En sommigen willen snel dus dat boren in de grond om de draagkracht te meten gaat waarschijnlijk op korte termijn al gebeuren.

Iedereen heeft inmiddels elkaars gegevens en de WhatsApp-groep is ook al gestart šŸ™‚

En bij een meetup kon een selfie niet ontbreken….

groepsfoto meetup 21-jan-2018