logo Bekhuis & KleinjanZowel via kennissen als in het blad Kavel en Huis (eerder besproken) en in zijn “Droomhuis – jaarboek 2018” (nog te bespreken) kom ik Bekhuis-Kleinjan tegen. Ze timmeren dus ook aardig aan de PR-weg…

Deze ‘maatwerk architecten’ kunnen niet alleen het ontwerp maar ook de complete verzorging doen voor het bouwen van een huis. Ik heb meteen de brochure opgevraagd om ook wat in handen te hebben en thuis te laten zien. Een paar woningen in hun portfolio staan me op punten wel aan; zoals dit voorbeeld:

BekhuisenKleinjan voorbeeldwoning 36

Deze heeft een niet te stijl dak (voor een betere stand van de panelen), ruime overkapping en serre (passief huis-concepten), mooie glaspartijen, open geheel van keuken met keukenblok en eettafel en een overloop met glazen wand en zichtlijn boven-beneden.

Het bedrijf levert volledige diensten zoals een voorlopig en definitief ontwerp, bouw/omgevingsvergunning, bestektekeningen, aanbesteding en begeleiding bij de bouw en oplevering.
Ze geven zelfs een dino-skelet in de grond šŸ™‚ de maker van de website had zeker een humoristische inslag.
Hun bedrijf is gevestigd in Wierden.